TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tietosuojakäytännön tarkoitus

Tämän tietosuojakäytännön (”Tietosuojakäytäntö” tai ”Käytäntö”) tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, kuinka Gammix Limited kerää ja käsittelee Sinun Meille antamia henkilökohtaisia tietojasi ja muita tietoja ja kuinka me käytämme niitä hallitaksemme suhdetta, joka Meillä on Sinun kanssasi ollessasi pelaajana osoitteessa  www.scatters.com .

Kaikki Gammix Ltd:n suorittama tietojen käsittely noudattaa seuraavia linjauksia:

·        Euroopan parlamentin asettama EU-säädös (2016/679) ja 27. huhtikuuta 2016 koottu neuvosto, jonka tarkoitus on suojella luonnollisia henkilöitä liittyen henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn ja tällaisen tiedon vapaaseen liikkumiseen, ja direktiivi 95/46/EC ( Yleinen tietosuojalaiki)

·        Maltalainen tietietosuojalaki (DPA – Maltan lain kappale 586) sekä muut tietosuojakäytäntöön liittyvät lait, jotka saatetaan tai tullaan julkaisemaan DPA:han liittyen

Yritys on nimittänyt Tietosuojavaltuutetun. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä, mukaan lukien mitkän tahansa pyynnöt sinun oikeuksiisi liittyen, lähetä viestiä Tietosuojavaltuutetulle osoitteeseen: [email protected].

Vain aikuisten (18+) on sallittua käyttää palveluita osoitteessa www.scatters.com

Alle 18-vuotiaiden on kiellettyä käyttää, pelata tai millään muulla hyödyntää Web-sivustoamme. Käytämme saamaamme tietoa ikäsi todentamiseen.

Määritelmät

Tämä Käytäntö on asetettu Gammix Limitedin puolesta. Termit ”Yritys”, “Me”, “Meitä” tai ”Meidän tässä Tietosuojakäytännössä viittaa Gammix Limitediin/tai asiaankuuluvaan yritykseen samassa ryhmässä, joka on vastuussa tietojesi käsittelemisestä, ja jonka rekisteröity osoite on 77, Spinola Road, St Julian’s, STJ 3017 rekisterinumerolla C68405, ja joka on säädelty ja lisensoitu pelilisenssityypin 1 perusteella lisenssinumerolla MGA/B2C/295/2015

Viittaukset “Pelaaja”, “loppukäyttäjä”, “sinä” ja/tai ”sinun” tässä Tietosuojakäytännössä viittaavat kehen tahansa käyttäjään, joka pelaa tai käyttää palveluita osoitteessa www.scatters.com.

Viittaukset ”Pelit” tai ”Peli tässä Tietosuojakäytännössä viittaavat osoitteessa www.scatters.com tarjottuihin pelituotteisiin.

”Tiedonhaltija” on henkilö, yritys tai muu viranomainen, joka päättää henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn tarkoituksen (tämä voidaan päättää yksin tai yhdessä toisen henkilön/yrityksen/viranomaisen kanssa).

”Tiedonkäsittelijä” on luonnollinen tai laillistettu henkilö, julkinen viranomainen, toimisto tai muu viranomainen, joka käsittelee henkilökohtaisia tietojasi tiedonhaltijan puolesta.

”Henkilökohtaiset tiedot” ovat mitä tahansa tietoa, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

”GDPR” – Yleinen Tietosuojakäytäntö (2016/679).

Tietotyypit, joita käsitellään osoitteessa www.scatters.com

 

“Henkilötiedot”

Etu- ja sukunimi, syntymäaika ja -paikka, asuinosoite (sisältäen kaupungin, postinumeron ja maan), kansallisuus, henkilönumero tai passin numero, ikä.

“Yhteystiedot”

Käyttäjänimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

 

Viestintä asiakaspalvelun kanssa: Kun pyydät asiakastukitiimiltämme apua livechatin kautta tai yhteydenottolomaketta käyttäen, keräämme ja varastoimme antamiasi yhteystietoja (yleensä nimesi ja sähköpostiosoitteesi), tietoja pelaamisestasi tai toiminnastasi sivustolla ja käyttäjä-ID-numerosi.

Pelitilin rajoitukset: Voit asettaa rajoituksia pelitilillesi koskien peliaikaa, panostuksia, tappioita ja päivittäisten talletusten määriä. (Rajoitustiedot).

Taloudelliset tiedot: Sinulta saatetaan pyytää seuraavat “taloudelliset tiedot”: kortin numero, vanhenemispäivämäärä ja turvakoodi. 

Oma-aloitteiset porttikiellot: Oma-aloitteinen porttikielto antaa sinulle mahdollisuuden irtiottoon pelaamisesta, halusitpa sitten vain rajoittaa pelaamistasi tai silloin, kun pelaamisesta on tullut jotain muuta kuin hauskaa ajanvietettä ja viihdettä. Kun aktivoit itsellesi porttikiellon, kaikki Gammix Limitedin tilisi ovat sen alaisia valitsemasi ajanjakson ajan.

Jäädytä tilisi: Voit halutessasi jäädyttää tilisi joko 24 tunniksi, 7 päiväksi tai 30 päiväksi. Pidä vain mielessä, että kun olet jäädyttänyt tilisi, et pääse siihen käsiksi ennen kuin valitsemasi ajanjakso umpeutuu.

  • KYC-tiedot (Tunne asiakkaasi):

Keräämme tietoja sinusta, kun noudatamme sääntöjemme ja ehtojemme mukaista KYC –menettelyä. Tämän menettelyn avulla voimme tarkistaa asiakkaidemme henkilöllisyyden rahanpesun torjuntaa ja terrorismin rahoitusta koskevien lakien mukaisten velvoitteidemme mukaisesti. Yleensä keräämme seuraavia tietoja näihin tarkoituksiin (“KYC–tiedot”):

  • Voimassaoleva henkilöllisyystodistus (passi, kansallinen henkilökortti tai ajokortti)
  • Kotitalouslasku tai muu todiste osoitteesta (enintään kolme kuukautta vanha)
  • Pankkitiliote (jossa näkyvät selvästi nimesi, osoitteesi, IBAN ja BIC) (“pankkitilitiedot”)
  • Tiedot varallisuuden ja rahojen lähteestä ja varmistusdokumentit, jos tarpeen;
  • Poliittiseen statukseesi liittyvät tiedot (“poliittinen status -tiedot”).

Tilitiedot: Nämä ovat tiedot, joita keräämme, kun käytät Tiliäsi osoitteessa www.scatters.com.

Toimintalokit - pelihistoria ja toimintalokit mukaan lukien istuntotoimintoihin liittyvä loki: aloitus, lopetus, lopetussyy, aloitussaldo, aloitusbonus, lopetussaldo, lopetusbonussaldo, peli-istunnot, pelikierrokset, panostukset yhteensä, voitot yhteensä, tuotot ja IP-osoite;

Tilin saldo: - yhteensä, todellinen ja bonussaldo, vireillä olevat kotiutukset, vireillä olevat talletukset, varatut panostukset, tuotot, talletukset yhteensä, kotiutukset, bonukset, talletusten ja bonusten keskiarvot ja maksimisaldo;  

Peliananalytiikka - hiljattain pelattu, eniten pelattu, suosikkipelivalmistaja, suurin voitto, eniten kierroksia per istunto, tuottokeskiarvo per istunto, ilmaiskierrokset.  

Tekniset tiedot:  Mukaan lukien internetprotokolla – IP (osoite, jolla koneesi yhdistyy internettiin) ja laite, sisäänkirjautumistietosi, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta;   

Tietoja vierailustasi mukaan lukien täydet Uniform Resource Locators –tiedot (URL), pelaamasi pelit ja jokaisen pelin kesto ja sivu, sivun interaktiotiedot (“käyttötiedot”);

Evästeistä saadut tiedot mukaan lukien yksityiskohdat käynneistäsi tällä sivustolla liikenteen yleiskuvan muodostamiseksi, pelaamasi pelit, jokaisen pelin kesto ja ylipäätään toimintasi sivustolla. Nämä tiedot kerätään evästekäytäntömme mukaisesti  (“evästetiedot”).   

Julkisista lähteistä saadut tiedot ovat tietoja, jotka saamme kolmansilta osapuolilta tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä yleensä Google-haun kautta.

Markkinointiyhteystiedot: näihin kuuluvat omat valintasi, miten haluat saada markkinointimateriaalia osoitteesta www.scatters.com sekä sisältöön liittyvät päivitykset ja uudet promootiot.  Mikäli valitset, ettet halua saada markkinointiviestejä, ei tällä ole vaikutusta muuhun suhteeseesi www.scatters.com:in kanssa. Mikäli suostut vastaanottamaan tällaisia tietoja, käytämme etunimeäsi/sukunimeäsi/sähköpostiosoitettasi/puhelinnumeroasi.

Muut tiedot: sääntöjensä mukaan www.scatters.com ei kerää tai käsittele minkäänlaista arkaluontoista henkilökohtaista tietoa, joka liittyy seuraaviin asioihin:

  • Rodullinen tai etninen alkuperä;
  • Poliittiset mielipiteet;
  • Uskonnolliset tai filosofiset katsomukset;
  • Kauppaliiton jäsenyys;
  • Terveyteen liittyvät tiedot;
  • Tiedot, jotka liittyvät yksilön seksielämään tai seksuaaliseen suuntautumiseen;

Tapauksessa, jossa olet päättänyt jakaa mihin tahansa yläpuolella oleviin asioihin liittyviä tietoja (chatin kautta, sähköpostitse tai soittamalla asiakastukeemme vastuulliseen pelaamiseen liittyvien asioiden takia), teemme pyynnöstäsi muistiinpanon ja saatamme päättää sulkevamme tilin sinun turvallisuutesi vuoksi ja poistaa mitkä tahansa meille lähetetyt asiakirjat liittyen mihin tahansa yllä mainittuihin muihin tietoihin.

Mikäli keräämiimme ja käsittelemiimme tietotyyppeihin tulee muutoksia, päivitetään tämä Tietosuojakäytäntö niiden mukaisesti ja sinua informoidaan asiasta.

Mikäli sinulla on mitään kysymyksiä mihin tahansa käsittelemäämme tietoon liittyen, ota yhteyttä Tietosuojavaltuutettuumme osoitteeseen [email protected]

Tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus:

Tärkeimmät syyt, miksi www.scatters.com:in täytyy kerätä ja käsitellä näitä tietoja ovat turvallisen, sulavan, tehokkaan ja räätälöidyn käyttäjäkokemuksen tarjoaminen sekä lakien ja lainsäädäntöjen noudattaminen, joihin kuuluvat tarpeellisina: hallitukselle ja sääntelyviranomaisille vastaaminen; lain määräämien velvollisuuksiemme noudattaminen rahanpesun vastaisiin lakeihin ja sääntöihin sekä mihin tahansa voimassa oleviin paikallisiin tai kansainvälisiin verolakeihin liittyen; järjestelmiemme väärinkäytön tai minkä tahansa petollisen tai laittoman toiminnan tunnistaminen, joka on sääntöjemme tai lain määräämien velvollisuuksiemme vastaista.

 Kerättyä tietoa käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

 

Tiedon tyyppi Käsittelyn laillinen peruste Tietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Julkisten lähteiden tiedot

Kanssasi tehdyn sopimuksen suorittaminen

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen

Rekisteröidä sinut käyttäjäksi pelitilisi luomiseksi ja tarjota mahdollisuus pelata pelejä, jotta voimme tarjota sinulle kanssasi tehdyn sopimuksen mukaisia pelipalveluita (katso säännöt ja ehdot) ja hoitaa velvoitteemme, jotka perustuvat sääntöihin ja ehtoihin mukaan lukien yhteydenottamisen sinuun silloin, kun se on tarpeellista hoitaaksemme velvoitteemme sinua kohtaan, esimerkiksi asiakaspalveluasiat.

Hoitaa rahanpesun vastaisten ja pelilakien mukaiset velvoitteemme

Taloudelliset tiedot

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Pankkitilitiedot

Kanssasi tehdyn sopimuksen suorittaminen

Käsitellä varojesi ja voittojesi talletuksia/kotiutuksia

suhteessa sivustollamme pelaamiisi peleihin ja sääntöjen

ja ehtojen mukaisesti.

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Evästetiedot
Lailliset intressit Lailliset intressimme hallinnoida, suojella ja kehittää liiketoimintaamme ja sivustoa, hallinto- ja IT-palvelujen tarjoaminen, verkkoturvallisuus, petosten estäminen mukaan lukien keinot vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito ja tuki. 

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Evästetiedot
Lailliset intressit Lailliset intressimme nähdä, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme voidaksemme kehittää niitä ja kasvattaa liiketoimintamme ja luoda markkinointistrategiamme ja tarjotaksemme relevanttia verkkosisältöä ja mainoksia käyttäjillemme. 

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Evästetiedot
Lailliset intressit Lailliset intressimme käyttää data-analytiikkaa kehittääksemme sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme, asiakassuhteita ja markkinointistrategiaa ja määritellä tuotteillemme asiakastyypit, pitää sivustomme päivitettynä ja relevanttina ja kehittää liiketoimintaamme.

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Evästetiedot
Suostumus

Markkinoida tuotteita ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

 

Yhteydenotot sinuun liittyen bonusohjelmiin ja tarjouksiin

 

Yhteydenotot sinuun liittyen pelipäivityksiin

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Henkilötiedot   
Suostumus Kerätä tietoa kehittääksemme sivustomme käyttöä, pelejä ja asiakaskokemusta kyselyihin ja/tai kilpailuihin osallistumisen avulla 

Henkilötiedot

Yhteystiedot
Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen Tähän yksityisyyskäytäntöön tehtävistä muutoksista ilmoittaminen sinulle yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyvien velvoitteidemme mukaisesti

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Henkilötiedot

Lailliset intressit Laillinen intressimme kehittää tuotteitamme, kasvattaa liiketoimintaamme ja parantaa asiakassuhteita tarjoamalla tulostauluja peleissä ja markkinoimalla pelin sisäisiä pelaajasaavutuksia.

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Henkilötiedot
Lailliset intressit Lailliset intressimme pyytää tietoja ja palautetta tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme kehittääksemme ja parantaaksemme pelejämme ja palveluitamme ja räätälöidäksemme sinun käyttäjäkokemustasi ja asiakassuhdettasi 

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Pankkitilitiedot
Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen rahanpesu- ja pelilakeihin estääksemme rahanpesua, petoksia ja vehkeilyä analysoimalla ja tutkimalla pelaajien käyttäytymis-, viestintä-, talletus- ja pelaamismalleja 

Rajoitustiedot

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot 

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen pelilakeihin tarjotaksemme pelaajalle mahdollisuuden pelaajarajoitusten asettamiseen ja käsitelläksemme tietoja varmistaaksemme, että pelaaja ja sivusto eivät ylitä asetettuja rajoituksia 

Oma-aloitteiset porttikiellot -tiedot

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot
Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen pelilakeihin tarjotaksemme mahdollisuuden oma-aloitteisiin porttikieltoihin ja käsitelläksemme tietoja varmistaksemme, että pelaaja ja sivusto noudattavat näitä porttikieltoja

Tunne asiakkaasi -tiedot

Julkisten lähteiden tiedot

Pankkitilitiedot

Poliittinen status -tiedot
Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen rahanpesun vastaisiin ja pelilakeihin varmentaaksemme henkilöllisyytesi ja varojesi ja omaisuutesi lähteen ja poliittisesti avoimen henkilökohtaisen asemasi.

 

www.scatters.com:illa on lain määräämä velvollisuus säilyttää pelihistoriasi ja suorittaa toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on tunnistaa mahdollista ongelmapelaamista käyttämällä analyysityökaluja ja/tai käyttäytymisen valvontajärjestelmiä, sekä tässä tapauksessa laillinen velvollisuus ryhtyä toimenpiteisiin, joilla ehkäistään tulevia mahdollisia vahinkoja. Käytämme näitä tietoja myös meidän ja asiakkaan välisessä vuorovaikutuksessa, mikäli meillä ilmenee huoli, että pelikäyttäytymisesi viittaa uhkapeliongelmaan.

www.scatters.com käyttää ja tutustuu myös Käyttötietoihisi, Teknisiin Tietoihisi ja Tilitietoihisi kohdistaakseen markkinointimateriaalia sinun ikäisillesi henkilöille.Tämä toiminta sisältää ikään liittyvän tietojesi käsittelyn. Pidämme tätä pätevänä syynä, jonka avulla voimme kehittää tuotteitamme, muodostaa markkinointistrategiamme, tarjota web-sivuston sisältöä ja mainoksia käyttäjillemme sekä pitääksemme web-sivustomme ajantasalla ja ajankohtaisena sekä tarjotaksemme pelaajillemme paremman käyttäjäkokemuksen. Sinulla on oikeus olla tällaista käsittelyä vastaan (katso osio Oikeudet ja Rekisteröidyt pyynnöt).

www.scatters.com käsittelee IP-osoitetteesi ja sijaintisi rahanpesun vastaisten lakien mukaisten varmennusvaatimustemme ja pelilakien mukaisesti, ettei sinulla ole useita pelitilejä sivustollamme.

www.scatters.com saattaa joskus käsitellä henkilötietojasi automaattisesti tavoitteenaan arvioida tiettyjä henkilökohtaisia ​​tekijöitä (profilointi). Käytämme profilointia noudattaaksemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisia velvoitteitamme. Yleensä emme tee liikesuhteen perustamiseksi ja toteuttamiseksi päätöksiä, jotka perustuvat yksinomaan automaattiseen käsittelyyn (sellaisena kuin se on määritelty EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 22. Artiklassa), koska mukana on kuitenkin aina inhimillisen päätöksenteon elementti. Jos käytämme näitä menettelyjä yksittäisissä tapauksissa, ilmoitamme sinulle siitä erikseen, edellyttäen, että laki sen sallii. 

Tiedon käsittely

Kaikkea kerättyä tietoa käytetään vain nykyisen lainsäädännön mukaisesti.

Tämä tapahtuu yleisesti ottaen seuraavissa olosuhteissa:

  • Kun meidän täytyy pelipalveluita meidän ja sinun välisen sopimuksemme mukaisesti tai olemme aloittamassa sopimuksen kanssasi (katso Sääntömme ja Ehtomme);
  • Kun näin on lakiin liittyvien asioiden vuoksi tarpeellista, eivätkä sinun etusi mene meidän etujemme edelle;
  • Kun meidän täytyy noudattamaan lain mukaisia velvollisuuksiamme liittyen rahanpesun ja terrorisimin vastaiseen toimintaan sekä uhkapelilakeihin liittyen.

Emme yleisesti luota suostumukseesi perusteena käsitellä henkilökohtaisia tietojasi lukuun ottamatta markkinointiviestien lähettämistä. Sinulla ei ole velvoitetta antaa suostumustasi ja suostumattomuus ei johda mihinkään sinuun kohdistuvaan haittaan. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi valitsemalla näin profiilisi kautta. Voit myös peruuttaa suostumuksen ottamalla yhteyttä Tietosuojavaltuutettuumme tai klikkaammalla “Etkö halua enää viestejä” -linkkiä, joka on liitettynä kaikkiin sinulle lähetettyihin markkinointiviesteihin.

Luottokorttitietojen käsittely:

www.scatters.com ei kerää tietoja luottokortti- ja taloustietojasi, ja maksuprosessi suoritetaan maksupalvelutarjoajien kautta.

Maksupalvelutarjoajamme käyttävät suojattua palvelinohjelmistoa (SSL - SSL-varmenne mahdollistaa arkaluontoisen tiedon salauksen online-tapahtumien aikana). Se on toimialan vakiokäytäntö, kuuluu tämän päivän parhaisiin saatavilla oleviin ohjelmistoihin ja mahdollistaa turvalliset rahansiirrot. 

Meillä ei ole pääsyä mihinkään muihin kortti- tai pankkitilitietoihisi kuin niihin, jotka tarjoat meille KYC-todentamistarkoituksissa ja jotka www.scatters.com käsittelee vain täyttääkseen lain mukaiset velvoitteensa.

Henkilökohtaisten tietojesi luovuttaminen

Henkilötietojasi luovutetaan alla mainituille kolmansille osapuolille yllä olevassa taulukossa lueteltuihin tarkoituksiin.

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain silloin, kun se on laillista mukaan lukien mukaan lukien tilanteet, joissa

  • meidän täytyy tilata palvelua tarjotaksemme sitä sinulle;
  • meidän on saatava palveluja kolmansilta osapuolilta voidaksemme tarjota niitä sinulle;
  • meillä on lakisääteinen velvoite tehdä niin, esimerkiksi avustaa petosten ja rikosten havaitsemisessa ja estämisessä tai sääntelystä ilmoittamisessa tai ongelmapeleihin liittyvissä kysymyksissä;
  • meillä on laillinen intressi oikeudenkäynteihin tai laillisten oikeuksiemme ja etujemme puolustamiseen;
  • meillä on oikeutettu liiketoimintaintressi tehdä niin riskinhallintaa varten;
  • olet ohjeistanut meitä tekemään niin;
  • meitä vaaditaan paljastamaan tiedot oikeudenkäynnissä (esimerkiksi tuomioistuimen määräys, etsintämääräys tai haaste);
  • uskomme, että sivustoamme ja sen sisältöä käytetään rikoksen tekoon, mukaan lukien ilmoittaminen tällaisesta rikollisesta toiminnasta tai tietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petoksia tai rahanpesun torjuntaa varten;
  • meillä on kohtuullinen ja vilpitön syy uskoa, että hätätilanne uhkaa sinun, toisen henkilön tai yleisesti kansalaisten terveyttä, henkeä ja/ ai turvallisuutta; ja
  • Gammix Limitedin oikeuksien tai omaisuuden suojelemiseksi, mukaan lukien käyttöehtojemme täytäntöönpano.

 www.scatters.com luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi seuraaville kolmansille osapuolille:

  • Sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset, joita laki tai tuomioistuimet voivat edellyttää;
  • Lainvalvonta, hallitus, tuomioistuimet, riitojenratkaisuelimet, sääntelijät ja kaikki osapuolet, jotka ovat sääntelyviranomaisten nimittämiä tai joita on pyydetty suorittamaan tutkimuksia tai auditointeja toiminnastamme;

Luovutamme henkilökohtaisia tietojasi myös ryhmäkokonaisuuksille, jotka voidaan tunnistaa joksikin yllä mainituista.

www.scatters.com luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi ulkopuolisille palveluntarjoajille ja kolmannen osapuolen myyjille, jotka toimivat tietojenkäsittelijöinä Gammix Limitedin puolesta. Tietosi pysyvät aina turvassa, sillä vaadimme tällaisia kolmansia osapuolia varmistamaan, että tietojasi käsitellään Tietosuojakäytäntömme mukaisesti niin, etteivät he käytä sitä omiin tarkoituksiinsa. Luovutamme vain henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat kyseisille kolmansille osapuolille tarpeellisia palveluidensa tarjoamiseen.

Kolmansiin osapuoliin kuuluvat:

  • MaxMind (tarjoaa IP-älyä vierailijoiden paikantamiseen ja osuvan sisällön ja mainosten näyttämiseen heille, analyysien suorittamiseen, digitaalisten oikeuksien noudattamiseen ja internet-liikenteen tehokkaaseen reitittämiseen)
  • Customer.io (sähköisten uutiskirjeiden alusta)
  • Payment IQ (maksupalvelutarjoaja)
  • Ammattimaiset neuvonantajat, mukaan lukien lakimiehet, valvojat, tilintarkastajat ja vakuutuksenantajat;

www.scatters.com voi myös luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi Maltan ammattisalaisuudesta annetun lain ja Maltan rikoslain 257 pykälän sallimissa ja/tai edellyttämissä rajoissa.

Jos riitautat tililtäsi perittyjä maksuja tai tappioita, meidän on luovutettava KYC –tietosi sekä pankkitili-, käyttö- ja pelitilitietosi pankillesi riidan ratkaisemiseksi.

Myös asiaankuuluvilla viranomaisilla, Gammix Limitedin työntekijöillä, erityisesti asiakastukityöntekijöillä ja muilla keskeisillä työntekijöillä on oltava pääsy henkilötietoihisi, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä ja tarjota sinulle apua ja palvelua.

Tiedonsiirrot

Siirrämme tietojasi vain Euroopan unioniin tai maihin, joiden Euroopan komissio on katsonut tarjoavan riittävän tasoisen suojan henkilötiedoille.

Mikäli yhdysvaltalaisia toimivia palveluntarjoajia käytetään (riippuen www.scatters.com:illa käyttämistäsi palveluista), siirrämme Yhdysvalloissa toimiville palveluille tietoja vasta, kun olemme varmistaneet, että kaikkia asiaan kuuluvia turvatoimia noudatetaan ja samat turvallisuuteen liittyvät standardit ovat käytäössä  kuin Euroopan talousalueella. Jaamme tietoja vain palveluntarjoajien kanssa, jotka ovat mukana yksityisyydensuojaohjelmassa (”Privaty Shield”, joka on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, joka sallii henkilökohtaisten tietojen siirtämisen EU:sta Yhdysvaltoihin vain, jos ne ovat Euroopan Tietosuojastandardien mukaisia).

Markkinointi

Haluamme lähettää sinulle tietoa palveluistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos olet suostunut ottamaan vastaan markkinointiviestintää, voit kieltäytyä siitä milloin tahansa. Voit kieltää markkinointiviestinnän seuraavilla tavoilla:

1. Lähetä viesti soitteeseen [email protected] ja kerro, että haluat kieltää markkinoinnin.

2. Klikkaa kieltokohtaa omassa profiilissasi.

3. Klikkaa “Peruuta tilaus” missä tahansa vastaanottamassasi markkinointiviestissä.

Suostumuksen peruuttaminen ei johda mihinkään sinuun kohdistuvaan haittaan tai muuta suhdettasi www.scatters.com:in kanssa.

Tietoturva

www.scatters.com on sitoutunut varmistamaan, että tietosi ovat turvassa.  Käytämme toimenpiteitä ja menetelmiä estääksemme luvattoman pääsyn tietoihisi tai niiden paljastumisen. Samoin pyrimme pitämään kaiken meille lähettämäsi tiedon luottamuksellisena.

Tämä sivusto käyttää Secure Sockets Layer (SSL) -tekniikkaa varmistaakseen henkilötietojesi turvallisen siirron. Sivustomme tilarivillä selainikkunan vasemmassa yläkulmassa näet riippulukkosymbolin.  Lisäksi URL-osoite alkaa https://, mikä tarkoittaa suojattua verkkosivua. SSL käyttää salausta kahden kohteen, kuten tietokoneesi ja yhdistävän palvelimen välillä.

Rajoitamme lisäksi pääsyn henkilötietoihisi vain niille työntekijöille, edustajille, toimittajille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on siihen liiketoimintaan perustuva tarve. He käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietojasi vain ohjeidemme mukaan ja ovat velvoitettuja luottamuksellisuuteen.

Noudatamme menettelyjä mahdollisten henkilötietorikkeiden käsittelemiseksi ja ilmoitamme sinulle ja asiaankuuluvalle sääntelyviranomaiselle rikkomuksesta silloin, kun laki meidät siihen velvoittaa.

Tietojen säilyttäminen

www.scatters.com säilyttää henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeellista siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.

Kaikkia tietoja pidetään yllä niin kauan kuin olet sopimussuhteessa kanssamme.

Kun suhde päättyy, seuraavat tiedot säilytetään seuraavalla tavalla:

 

Tiedon tyyppi Säilytysaika Säilyttämisen perusteet
Henkilötiedot, yhteystiedot, tekniset tiedot, käyttötiedot, pelitilitiedot, Tunne asiakkaasi –tiedot, julkisten lähteiden tiedot, oma-aloitteinen porttikielto –tiedot ja taloudelliset tiedot Viisi vuotta

Lakisääteinen velvoite

Henkilötietoja voidaan säilyttää pidempään, jos niitä tarvitaan lailliseen tutkimukseen tai oikeudenkäynteihin tai jos on perusteltua pelaajan pelaamistoimien perusteella epäillä, että hän on ollut mukana rikollisessa toiminnassa.

Oma-aloitteisen porttikiellon alaisia pelaajia koskeva viiden vuoden säilytysaika alkaa porttikiellon päättymisestä.
Yhteystiedot Viisi vuotta Laillinen intressi, joka liittyy oikeudellisten vaatimusten, riitojen ja oikeudellisten tutkimusten vahvistamiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen
Pelitilitiedot Kymmenen vuotta Tuloverolakien meille asettamien velvoitteiden noudattaminen
Pelaajan kanssa käyty vuorovaikutus vastuulliseen pelaamiseen liittyen Viiteen vuoteen asti, ellei muita velvoitteita tai säilysajanjaksoja ole täytettävänä Uhkapelilakien perusteella
Pelaaja sulkee tilinsä lopullisesti uhkapeliongelman seurauksena Määrittelemätön aika Uhkapelilakien perusteella

 

Oikeudet ja Rekisteröidyt pyynnöt

www.scatters.com, mukaan lukien sen työntekijät ja yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet auttamaan sinua kaikilla mahdollisilla tavoilla ymmärtämään yksityisoikeutesi ja mikäli valitset näin, auttamaan käyttämään näitä oikeuksia. Ne ovat:

Oikeus läpinäkyvään tietoon – Sinulla on oikeus saada selkeää tietoa kaikesta sinua koskevasta henkilökohtaisesta tiedosta, jota käsittelemme. Tällaista tietoa annetaan sinulle tässä Tietosuojakäytännössä. Mikäli sinulla on mitä tahansa huolia tai kysyttävää oikeuksiisi liittyen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Tietosuojavaltuutettuumme osoitteeseen [email protected].

Oikeus saada tietoja – Sinulla on oikeus pyytää meiltä vahvistus, käsittelemmekö henkilökohtaisia tietojasi, ja jos käsittelemme niitä, on sinulla oikeus tietää miksi ja kuinka niitä käsitellään sekä pyytää selvitystä kyseisistä henkilökohtaisista tiedoista.

Oikeus jäättää pyyntö, ota yhteyttä Tietosuojavaltuutettuumme yllä olevaan osoitteeseen. Mikäli haluat saada tietoa johonkin tiettyyn tietokategoriaan liittyen, osoita kyseinen kategoria, kuten ’Tunnistustiedot’ tai ’Yhteystiedot.

Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan kaikki sinua koskevat virheelliset tiedot välittömästi.

Voit muuttaa tietojasi seuraavilla tavoilla:

Huomaathan, ettet voi muuttaa käyttäjänimeäsi.

Oikeus poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kaikki sellaiset sinua koskevat tiedot, joiden käsittely on perustunut suostumukseesi ja/tai joiden käsittely ei enää ole laillista.

www.scatters.com poistaa myös tiedot, joita on muutettu oikaisusi perusteella (heti, kun uudet tiedot on annettu ja todennettu)

Huomaathan, että kun käytät oikeuttasi poistattaa tietosi, www.scatters.com säilyttää silti tiedot, jotka meidän on velvollisuus säilyttää noudattaaksemme nykyistä lainsäädäntöä (kuten kohdissa 4. Tiedon Kerääminen ja Säilyttäminen sekä 11. Tiedon säilyttäminen on mainittu).

Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan käsittelyä, jos: käsittely on lain vastaista; kiistät tietojen oikeellisuuden;  rekisterinpitäjä ei enää vaadi tietoja, mutta sinä vaadit meitä säilyttämään ne laillisen vaatimuksen laatimiseksi, täytäntöön panemiseksi tai puolustamiseksi; tai olet aiemmin vastustanut käsittelyä. Kun tietoja on rajoitettu, emme voi käsitellä niitä muulla tavoin kuin tallentamalla, paitsi: jos meillä on suostumuksesi; tai jos sitä vaaditaan laillisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen; tai jos se tapahtuu muiden henkilöiden oikeuksien suojaamiseksi; tai jos se johtuu tärkeistä yleisen edun mukaisista syistä.

Huomaathan, että tämä ei koske tietoja, joihin viittaamme tai joita saamme.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus saada meiltä henkilötietojasi, jotka olet antanut meille ja välittää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle meidän estämättä sitä. Tätä oikeutta sovelletaan silloin, kun tietoja käsitellään suostumuksellasi tai sopimuksen täytäntöönpanoa varten, ja kun käsittely suoritetaan automatisoidulla tavalla.

Oikeus vastustaa – Sinulla on oikeus vastustaa itseäsi koskevien tietojen käsittelyä silloin, kun käsittely perustuu: meidän laillisiin intresseihimme; tai yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseen/julkisen vallan käyttämiseen; tai suoramarkkinointiin (mukaan lukien profiloinnin); tai käsittelyyn tieteellistä/historiallista tutkimusta ja tilastoja varten. 

Sinulla on myös oikeus vastustaa profilointia, joka perustuu laillisiin intresseihimme tai yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseen/viranomaisen vallankäyttöön.

Sinulla on myös oikeus vastustaa automatisoitua päätöksentekoa, mukaan lukien profilointi, ja siksi sinusta ei saa tehdä päätöksiä yksinomaan automatisoituun käsittelyyn perustuen, mukaan lukien profilointi, joka tuottaa oikeusvaikutuksia tai vaikuttaa sinuun merkittävästi.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi –sinulla on oikeus pyytää www.scatters.com:ia lopettaa käsittelemästä tietojasi kaikissa suostumukseen perustuvissa tarkoituksissa (kuten kohdassa 4. Tietojen Kerääminen ja Käsitteleminen on osoitettu).

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa seuraavilla tavoilla:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro, että haluat lopettaa suostumuksen.

Valitse profiilistasi, ettet halua enää antaa suostumustasi;

Klikkaa markkinointiviestien lopettamislinkkiä minkä tahansa saamasi viestin kautta;

Suostumuksen peruuttaminen ei johda mihinkään sinuun kohdistuvaan haittaan tai muuta suhdettasi www.scatters.com:in kanssa.

Rekisteröidyt vaatimukset

Tehdessään pyynnön liittyen Tietosuojaoikeuksiisi, www.scatters.com saattaa joutua pyytämään sinulta erityisiä tietoja, jotka auttavat meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan, että pääset käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi (tai toteuttaa muita oikeuksiasi). Tämä on turvallisuustoimenpide, jolla varmistetaan, ettei henkilökohtaisia tietojasi luovuteta kellekään muulle henkilölle, jolla ei niihin ole oikeutta.

www.scatters.com:illa on velvollisuus pitää tietosi ajan tasalla, ja siksi sinulta saatetaan tiedustella tietojen muutoksia aika ajoin. Voit auttaa meitä tässä prosessissa ilmoittamalla muutoksista meille, kun sellaisia tapahtuu. Sinulla on oikeus pyytää meitä muokkaamaan tietojasi (ja käyttää oikeuttasi oikaisuun), jos huomaat, että hallussamme olevat tiedot ovat virheellisiä tai vanhentuneita. 

Koska www.scatters.com vaatii sinulta tietoja hyväksyäkseen ja hoitaakseen sopimussuhdetta kanssasi sekä täyttääkseen sopimuksen mukaiset ja lailliset velvoitteensaa ja mikäli et halua antaa näitä tietoja, emme ehkä pysty hoitamaan liikesuhdetta kanssasi ja täyttämään välillämme sovellettavien Sääntöjen ja Ehtojen asettamia velvoitteita.

Rahanpesun vastaiset velvoitteemme edellyttävät, että tarkistamme henkilöllisyytesi tietyin väliajoin, esimerkiksi passin avulla, ja että rekisteröimme henkilötietosi. Jotta voimme noudattaa tätä lakisääteistä velvoitetta, pyydämme sinua toimittamaan meille tarvittavat tiedot ja asiakirjat ja ilmoittamaan meille viipymättä kaikista liikesuhteen aikana mahdollisesti ilmenevistä muutoksista.

Jos et toimita meille näitä ​​tietoja, emme ehkä voi aloittaa tai jatkaa liikesuhdettamme ja täyttää välillämme sovellettavien sääntöjen ja ehtojen mukaisia ​​velvoitteita, koska rikkoisimme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisia velvoitteitamme.

Viittaus on tehty nojaamalla sääntöihin ja ehtoihin, joissa olet sitoutunut antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien asiakirjat, ja ilmoittamaan näitä tietoja koskevista muutoksista. Näin ollen henkilötietojen toimittaminen on sopimusehto.  

Sinulla ei ole koskaan velvollisuutta toimittaa meille mitään tietoja, joilla ei ole muita laillisia perusteita kuin suostumuksesi (kuten kohdassa 4. Tiedon Keräämisen jaj Käsittelyn tarkoitukset mainitaan).

Tietojen käsittely suostumuksella

Edellä korostettujen tietojen käsittely markkinointitarkoituksia lukuun ottamatta ei vaadi suostumustasi, koska se nojaa muuhun oikeusperustaan.

Saatamme kuitenkin pyytää saada käsitellä muita henkilökohtaisia tietoja suostumuksesi perusteella. Sinun ei ole pakko antaa meille suostumustasi. Kun olet antanut meille suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn tiettyyn yksilöityyn tarkoitukseen, käsittely muuttuu lailliseksi tämän suostumuksen perusteella. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruminen ei vaikuta sitä ennen tapahtuneeseen tietojen käsittelyyn.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa osoitteella [email protected]

Suostumuksen peruuttamisen yhteydessä voimme päättää, että meillä on jokin muu oikeudellinen perusta, jonka avulla voimme käsitellä tietojasi. Ilmoitamme siitä sinulle.

Linkitetyn verkkosivuston ja mainostajien tietosuojakäytännöt

Gammix Limited. Sivusto voi sisältää viite- ja linkitettyjä kolmansien osapuolien verkkosivustoja ja mainostajia. Emme ole vastuussa tällaisten sivustojen ykistyisyyskäytännöistä tai sisällöstä. Klikkaamalla kyseisiä linkkejä voit päätyä mainituille sivustoille, jotka eivät ole Gammix Limitedin hallinnoimia. Tällöin sinun on noudatettava kyseisien kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten nämä sivustot käyttävät tietojasi, tutustu niiden käytäntöihin ja ota yhteyttä suoraan niiden hallinnoijiin.

Kyselyt ja kilpailut

Aika ajoin keräämme tietoja kyselyjen avulla tai sivustolla järjestämiemme kilpailujen kautta. Näihin kyselyihin ja/tai kilpailuihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja kaikki tieto annetaan suostumuksesi perusteella. Voit itse päättää, osallistutko vai et ja luovutatko siten tietojasi. Se, että et osallistu kyselyihin ja kilpailuihin, ei aiheuta sinulle mitään haittaa. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.

Kun suostut osallistumaan kyselyyn, suostut antamaan meille pyytämämme tiedot. Kyselyistä saatuja tietoja käytetään ainoastaan asiakastyytyväisyyden parantamiseen sivustolla.

Tietosuojakäytännön muutokset

Tämä käytäntö on päivitetty 26.4.2021.

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa päivittämistarvetta ilmenee. Kaikki muutokset tulevat voimaan sinä päivänä, jona julkaisemme ne.

Kaikki myöhemmät muutokset listataan tällä sivulla, joten se kannattaa tarkistaa silloin tällöin.

Ota meihin yhteyttä

Mikäli olet tyytymätön tapaan, jolla olemme käsitelleet tietojasi, tai sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen,  voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme osoitteeseen [email protected]

Voit myös jättää valituksen tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimistoon tai muulle vakinaisen asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen paikkakunnan valvontaviranomaiselle, ja sinulla on oikeus hakea tehokkaita oikeussuojakeinoja tuomioistuimissa.

Gammix Limited.