Yksityisyyskäytäntö

Tämä yksityisyyskäytäntö yhdessä tällä sivustolla olevien ehtojen kanssa määrittelee, kuinka sinulta tämän sivuston kautta kerättyjä henkilätietoja käsitellään.

Käyttämällä tätä sivustoa, tunnustat ja hyväksyt yksityisyyskäytännöt, jotka on kuvattu tässä yksityisyyskäytännössä ja otettu käyttöön tällä sivustolla.

Tämän sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Gammix Limited. Gammix Limited on niiden tietojen rekisterinpitäjä, joita keräämme sinulta tämän sivuston kautta.

Tämä käytäntö on annettu Gammix Limitedin puolesta. Tämän yksityisyyskäytännön termit “yhtiö” tai ”me” viittaavat Gammix Limitediin tai vastaavaan, samaan ryhmään kuuluvaan yritykseen, joka vastaa tietojesi käsittelystä.

Kaikki viittaukset “pelaajaan”, “loppukäyttäjään” tai “sinuun” tässä yksityisyyskäytännössä tarkoittavat ketä tahansa tätä sivustoa käyttävää ja sillä pelaavaa henkilöä.

Kaikki viittaukset “peleihin” tai “peliin” tässä yksityisyyskäytännössä tarkoittavat pelituotteita, jotka tämä sivusto tarjoaa.

Olemme nimenneet tietosuojavastaavan. Jos sinulla on kysyttävää tästä yksityisyyskäytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää rekisteröidyn oikeuksia, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme dpo@gammix.com.

Mitä tietoja keräämme ja käsittelemme tällä sivustolla

Keräämme ja käsittelemme sinusta seuraavia tietoja:

Tietoja, jotka annat meille

Rekisteröintitiedot

Nämä ovat tietoja, jotka annat meille, kun täytät rekisteröintilomakkeen tällä sivustolla rekisteröidäksesi pelitilin meille. Ne sisältävät:

“Henkilötiedot”

Etu- ja sukunimi, syntymäaika ja -paikka, asuinosoite (sisältäen kaupungin, postinumeron ja maan), kansallisuus, henkilönumero tai passin numero, ikä.

“Yhteystiedot”

Käyttäjänimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

 

Asiakastuen viestintä

Kun pyydät asiakastukitiimiltämme apua livechatin kautta tai yhteydenottolomaketta käyttäen, keräämme ja varastoimme antamiasi yhteystietoja (yleensä nimesi ja sähköpostiosoitteesi), tietoja pelaamisestasi tai toiminnastasi sivustolla ja käyttäjä-ID-numerosi.

Pelitilin rajoitukset

Voit asettaa rajoituksia pelitilillesi koskien peliaikaa, panostuksia, tappioita ja päivittäisten talletusten määriä. (“Rajoitustiedot”).

Taloudelliset tiedot

Sinulta saatetaan pyytää seuraavat “taloudelliset tiedot”: kortin numero, vanhenemispäivämäärä ja turvakoodi. 

Oma-aloitteiset porttikiellot

Oma-aloitteinen porttikielto antaa sinulle mahdollisuuden irtiottoon pelaamisesta, halusitpa sitten vain rajoittaa pelaamistasi tai silloin, kun pelaamisesta on tullut jotain muuta kuin hauskaa ajanvietettä ja viihdettä. Kun aktivoit itsellesi porttikiellon, kaikki Gammix Limitedin tilisi ovat sen alaisia valitsemasi ajanjakson ajan.

Jäädytä tilisi

Voit myös jäädyttää pelitilisi valitsemaksesi ajanjaksoksi:

  • 24 tuntia
  • 7 päivää
  • 30 päivää

Kun jäädytät tilisi, et pääse sille ennen kuin valitsemasi ajanjakso on kulunut umpeen.

Tunne asiakkaasi

Keräämme tietoja sinusta, kun noudatamme sääntöjemme ja ehtojemme mukaista Tunne asiakkaasi –menettelyä. Tämän menettelyn avulla voimme tarkistaa asiakkaidemme henkilöllisyyden rahanpesun torjuntaa ja terrorismin rahoitusta koskevien lakien mukaisten velvoitteidemme mukaisesti. Yleensä keräämme seuraavia tietoja näihin tarkoituksiin (“Tunne asiakkaasi –tiedot”):

  • Voimassaoleva henkilöllisyystodistus (passi, kansallinen henkilökortti tai ajokortti)
  • Kotitalouslasku tai muu todiste osoitteesta (enintään kolme kuukautta vanha)
  • Pankkitiliote (jossa näkyvät selvästi nimesi, osoitteesi, IBAN ja BIC) (“pankkitilitiedot”)
  • Tiedot varallisuuden ja rahojen lähteestä ja varmistusdokumentit, jos tarpeen;
  • Poliittiseen statukseesi liittyvät tiedot (“poliittinen status -tiedot”).

Suhteeseen liittyvistä olosuhteista riippuen voimme kerätä muitakin tietoja.

Tiedot, joita keräämme, kun käytät pelitiliäsi sivustollamme:

Kun käytät pelitilisiäsi ja pelaat pelejä, keräämme seuraavia tietoja pelitilistäsi (“pelitilitiedot”):

  • Toimintalokit – pelihistoria ja toimintalokit mukaan lukien istuntotoimintoihin liittyvä loki: aloitus, lopetus, lopetussyy, aloitussaldo, aloitusbonus, lopetussaldo, lopetusbonussaldo, peli-istunnot, pelikierrokset, panostukset yhteensä, voitot yhteensä, tuotot ja IP-osoite;
  • Pelitilin saldo – yhteensä, todellinen ja bonussaldo, vireillä olevat kotiutukset, vireillä olevat talletukset, varatut panostukset, tuotot, talletukset yhteensä, kotiutukset, bonukset, talletusten ja bonusten keskiarvot ja maksimisaldo;  
  • Pelianalytiikka – hiljattain pelattu, eniten pelattu, suosikkipelivalmistaja, suurin voitto, eniten kierroksia per istunto, tuottokeskiarvo per istunto, ilmaiskierrokset.  

Kun vierailet sivustollamme tai käytät sitä, keräämme sinusta myös seuraavia tietoja:   

  • “Tekniset tiedot” mukaan lukien internetprotokolla – IP (osoite, jolla koneesi yhdistyy internettiin) ja laite, sisäänkirjautumistietosi, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta;   
  • Tietoja vierailustasi mukaan lukien täydet Uniform Resource Locators –tiedot (URL), pelaamasi pelit ja jokaisen pelin kesto ja sivu, sivun interaktiotiedot (“käyttötiedot”);
  • Evästeistä saadut tiedot mukaan lukien yksityiskohdat käynneistäsi tällä sivustolla liikenteen yleiskuvan muodostamiseksi, pelaamasi pelit, jokaisen pelin kesto ja ylipäätään toimintasi sivustolla. Nämä tiedot kerätään evästekäytäntömme mukaisesti (add link) (“evästetiedot”).   

Kolmansilta osapuolilta tai julkisista lähteistä kerätyt

Saatamme saada sinusta tietoja erilaisilta kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä, alla olevan mukaisesti (”julkisten lähteiden tiedot”):  

  • Google-haut.

Jos alamme kerätä tietoja, jotka eivät ole yllä olevan mukaisia, päivitämme yksityisyyskäytäntömme.  

Jos toimitat meille muita tietoja, jotka ovat erityisluokiteltavia esimerkiksi siksi, että ne liittyvät terveyteesi, annamme sinulle erillisen yksityisyyskäytännön koskien näitä tietoja. 

Miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain silloin, kun laki sen sallii. Yleensä se tapahtuu seuraavissa olosuhteissa:  

  • Kun se on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle pelipalveluita, jotka ovat sinun ja meidän välisen voimassaolevan tai voimaan tulevan sopimuksen mukaisia (katso säännöt ja ehdot); 
  • Kun se on tarpeen laillisten etujemme kannalta ja sinun etusi eivät ylitä niitä;  
  • Kun meidän on noudatettava lain mukaista velvoitetta mukaan lukien rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaiset lait sekä pelilait. 
     

Emme yleensä käytä suostumustasi henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn perustana paitsi markkinointiviestinnän lähettämisen suhteen. Et ole velvollinen antamaan suostumustasi, eikä suostumuksen antamisesta kieltäytyminen aiheuta sinulle mitään haittaa. Sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa rastittamalla sitä tarkoittava vaihtoehto profiilissasi. Voit poistaa suostumuksesi myös ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme milloin tahansa tai klikkaamalla linkkiä “peru tilaus” missä tahansa lähettämässämme markkinointimateriaalissa.  

Tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus:

Keräämme, varastoimme ja käytämme tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle turvallisen, sujuvan, tehokkaan ja räätälöidyn kokemuksen. Käytämme sinusta kerättyjä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:   

 

Tiedon tyyppi

Käsittelyn laillinen peruste

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Julkisten lähteiden tiedot

 

Kanssasi tehdyn sopimuksen suorittaminen

 

 

 

 

 

 

 

 

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen

Rekisteröidä sinut käyttäjäksi pelitilisi luomiseksi ja tarjota mahdollisuus pelata pelejä, jotta voimme tarjota sinulle kanssasi tehdyn sopimuksen mukaisia pelipalveluita (katso säännöt ja ehdot) ja hoitaa velvoitteemme, jotka perustuvat sääntöihin ja ehtoihin mukaan lukien yhteydenottamisen sinuun silloin, kun se on tarpeellista hoitaaksemme velvoitteemme sinua kohtaan, esimerkiksi asiakaspalveluasiat.

Hoitaa rahanpesun vastaisten ja pelilakien mukaiset velvoitteemme

Taloudelliset tiedot

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Pankkitilitiedot

Kanssasi tehdyn sopimuksen suorittaminen

 

Käsitellä varojesi ja voittojesi talletuksia/kotiutuksia suhteessa sivustollamme pelaamiisi peleihin ja sääntöjen ja ehtojen mukaisesti.

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Evästetiedot

Lailliset intressit

Lailliset intressimme hallinnoida, suojella ja kehittää liiketoimintaamme ja sivustoa, hallinto- ja IT-palvelujen tarjoaminen, verkkoturvallisuus, petosten estäminen mukaan lukien keinot vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito ja tuki. 

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Evästetiedot

Lailliset intressit

Lailliset intressimme nähdä, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme voidaksemme kehittää niitä ja kasvattaa liiketoimintamme ja luoda markkinointistrategiamme ja tarjotaksemme relevanttia verkkosisältöä ja mainoksia käyttäjillemme. 

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Evästetiedot

Lailliset intressit

Lailliset intressimme käyttää data-analytiikkaa kehittääksemme sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme, asiakassuhteita ja markkinointistrategiaa ja määritellä tuotteillemme asiakastyypit, pitää sivustomme päivitettynä ja relevanttina ja kehittää liiketoimintaamme.

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Evästetiedot

Suostumus

Markkinoida tuotteita ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

 

Yhteydenotot sinuun liittyen bonusohjelmiin ja tarjouksiin

 

Yhteydenotot sinuun liittyen pelipäivityksiin

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Henkilötiedot   

Suostumus

Kerätä tietoa kehittääksemme sivustomme käyttöä, pelejä ja asiakaskokemusta kyselyihin ja/tai kilpailuihin osallistumisen avulla 

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen

Tähän yksityisyyskäytäntöön tehtävistä muutoksista ilmoittaminen sinulle yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyvien velvoitteidemme mukaisesti

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Henkilötiedot

 

Lailliset intressit

Laillinen intressimme kehittää tuotteitamme, kasvattaa liiketoimintaamme ja parantaa asiakassuhteita tarjoamalla tulostauluja peleissä ja markkinoimalla pelin sisäisiä pelaajasaavutuksia.  

Pelitilitiedot

Käyttötiedot

Henkilötiedot

Lailliset intressit

Lailliset intressimme pyytää tietoja ja palautetta tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme kehittääksemme ja parantaaksemme pelejämme ja palveluitamme ja räätälöidäksemme sinun käyttäjäkokemustasi ja asiakassuhdettasi 

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Pankkitilitiedot

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen

Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen rahanpesu- ja pelilakeihin estääksemme rahanpesua, petoksia ja vehkeilyä analysoimalla ja tutkimalla pelaajien käyttäytymis-, viestintä-, talletus- ja pelaamismalleja 

Rajoitustiedot

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen

Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen pelilakeihin tarjotaksemme pelaajalle mahdollisuuden pelaajarajoitusten asettamiseen ja käsitelläksemme tietoja varmistaaksemme, että pelaaja ja sivusto eivät ylitä asetettuja rajoituksia 

Oma-aloitteiset porttikiellot -tiedot

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Käyttötiedot

Pelitilitiedot

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen

Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen pelilakeihin tarjotaksemme mahdollisuuden oma-aloitteisiin porttikieltoihin ja käsitelläksemme tietoja varmistaksemme, että pelaaja ja sivusto noudattavat näitä porttikieltoja

Tunne asiakkaasi -tiedot

Julkisten lähteiden tiedot

Pankkitilitiedot

Poliittinen status -tiedot

Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen

Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme liittyen rahanpesun vastaisiin ja pelilakeihin varmentaaksemme henkilöllisyytesi ja varojesi ja omaisuutesi lähteen ja poliittisesti avoimen henkilökohtaisen asemasi.

  

Tietojasi voidaan käyttää myös lakien ja säännösten noudattamista koskeviin tarkoituksiin, mukaan lukien tarvittaessa seuraavat tarkoitukset: vastata hallitusten tai sääntelyelinten pyyntöihin; noudattaa voimassa olevien rahanpesun vastaisten lakien ja asetusten sekä voimassa olevien paikallisten ja kansainvälisten verolakien mukaisia ​​lakisääteisiä velvoitteitamme; tunnistaa järjestelmiemme väärinkäytöt ja kaikki petokset tai muu laiton tai lainvastainen toiminta tai mikä tahansa muu toiminta, joka on tai saattaa olla ristiriidassa lakien ja säännösten noudattamista koskevien velvollisuuksien kanssa.

Meillä on lakisääteinen velvoite pitää yllä tietoja pelaamishistoriastasi ja tehdä toimenpiteitä paljastaaksemme ja tunnistaaksemme ongelmapelaaminen hyödyntäen analyysityökaluja ja/tai käyttäytymisen tarkkailujärjestelmiä ja ryhtyä toimiin lisähaittojen estämiseksi.  Käytämme tällaisia ​​tietoja myös yhteydenpidon aloittamiseen kanssasi silloin, kun olemme huolissamme siitä, että käyttäytymisesi saattaa viitata ongelmapelaamiseen. 

Käytämme myös käyttötietojasi, teknisiä tietojasi ja pelitilitietojasi kohdistaaksemme markkinointitoimia ikäisillesi henkilöille. Tämä toiminta sisältää ikätietojesi käsittelyä. Katsomme, että tämä on laillisten intressiemme mukaista kehittääksemme tuotteitamme, muotoillaksemme markkinointistrategiaamme, tarjotaksemme verkkosivustosisältöä ja mainoksia käyttäjille, pitääksemme sivustomme ajan tasalla ja osuvana ja tarjotaksemme paremman asiakaskokemuksen pelaajillemme. Sinulla on oikeus vastustaa tätä käsittelyä (katso Oikeudet ja Rekisteröidyt pyynnöt).

Käsittelemme lisäksi IP-osoitettasi vahvistaaksemme sijaintisi rahanpesun vastaisten lakien mukaisten varmennusvaatimustemme mukaisesti ja varmistaaksemme pelilakien mukaisesti, että sinulla ei ole useita pelitilejä sivustollamme.

Henkilötietojasi käsitellään automaattisesti tavoitteena arvioida tiettyjä henkilökohtaisia ​​tekijöitä (profilointi). Käytämme profilointia noudattaaksemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisia velvoitteitamme. Yleensä emme tee liikesuhteen perustamiseksi ja toteuttamiseksi päätöksiä, jotka perustuvat yksinomaan automaattiseen käsittelyyn, sellaisena kuin se on määritelty EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 22. artiklassa, koska mukana on kuitenkin aina inhimillisen päätöksenteon elementti. Jos käytämme näitä menettelyjä yksittäisissä tapauksissa, ilmoitamme sinulle siitä erikseen, edellyttäen, että laki sen sallii.

Tätä sivustoa saavat käyttää ainoastaan aikuiset (+18)

Sivustomme käyttö, sillä pelaaminen tai sen minkäänlainen hyödyntäminen on kielletty alle 18-vuotiailta. Käytämme meille toimitettuja tietoja varmentaaksemme ikäsi. 

Voit ilmoittaa meille kaikista tähän liittyvistä tiedoista osoitteeseen support@scatters.com, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Emme kerää tietoja luottokortistasi

Emme kerää tietoja luottokortti- ja taloustietojasi, ja maksuprosessi suoritetaan maksupalvelutarjoajien kautta.

Maksupalvelutarjoajamme käyttävät suojattua palvelinohjelmistoa (SSL - SSL-varmenne mahdollistaa arkaluontoisen tiedon salauksen online-tapahtumien aikana). Se on toimialan vakiokäytäntö, kuuluu tämän päivän parhaisiin saatavilla oleviin ohjelmistoihin ja mahdollistaa turvalliset rahansiirrot. 

Meillä ei ole pääsyä mihinkään kortti- tai pankkitilitietoihisi.

Henkilökohtaisten tietojesi luovuttaminen

Henkilötietojasi luovutetaan alla mainituille kolmansille osapuolille yllä olevassa taulukossa lueteltuihin tarkoituksiin.

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain silloin, kun se on laillista mukaan lukien mukaan lukien tilanteet, joissa

  • meidän täytyy tilata palvelua tarjotaksemme sitä sinulle;
  • meidän on saatava palveluja kolmansilta osapuolilta voidaksemme tarjota niitä sinulle;
  • meillä on lakisääteinen velvoite tehdä niin, esimerkiksi avustaa petosten ja rikosten havaitsemisessa ja estämisessä tai sääntelystä ilmoittamisessa tai ongelmapeleihin liittyvissä kysymyksissä;
  • meillä on laillinen intressi oikeudenkäynteihin tai laillisten oikeuksiemme ja etujemme puolustamiseen;
  • meillä on oikeutettu liiketoimintaintressi tehdä niin riskinhallintaa varten;
  • olet ohjeistanut meitä tekemään niin;
  • meitä vaaditaan paljastamaan tiedot oikeudenkäynnissä (esimerkiksi tuomioistuimen määräys, etsintämääräys tai haaste);
  • uskomme, että sivustoamme ja sen sisältöä käytetään rikoksen tekoon, mukaan lukien ilmoittaminen tällaisesta rikollisesta toiminnasta tai tietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petoksia tai rahanpesun torjuntaa varten;
  • meillä on kohtuullinen ja vilpitön syy uskoa, että hätätilanne uhkaa sinun, toisen henkilön tai yleisesti kansalaisten terveyttä, henkeä ja/ ai turvallisuutta; ja
  • Gammix Limitedin oikeuksien tai omaisuuden suojelemiseksi, mukaan lukien käyttöehtojemme täytäntöönpano.

Luovutamme tietojasi kolmansille osapuolille, joihin kuuluvat

  • sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset, joita laki tai tuomioistuimet voivat edellyttää;
  • lainvalvonta, hallitus, tuomioistuimet, riitojenratkaisuelimet, sääntelijät ja kaikki osapuolet, jotka ovat sääntelyviranomaisten nimittämiä tai joita on pyydetty suorittamaan tutkimuksia tai auditointeja toiminnastamme;

Luovutamme henkilötietojasi myös muille edellä määriteltyjen ryhmien yhteisöille.

Luovutamme henkilötietojasi ulkoisille palveluntarjoajille ja kolmansien osapuolien toimittajille.

Luovutamme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen tällaisille kolmansille osapuolille vaaditun palvelun tarjoamiseksi. Näihin kuuluvat:

  • MaxMind (tarjoaa IP-älyä vierailijoiden paikantamiseen ja osuvan sisällön ja mainosten näyttämiseen heille, analyysien suorittamiseen, digitaalisten oikeuksien noudattamiseen ja internet-liikenteen tehokkaaseen reitittämiseen)
  • Customer.io (sähköisten uutiskirjeiden alusta)
  • Payment IQ (maksupalvelutarjoaja)
  • Ammattimaiset neuvonantajat, mukaan lukien lakimiehet, valvojat, tilintarkastajat ja vakuutuksenantajat;

Nämä kolmannet osapuolet toimivat tietojen käsittelijöinä Gammix Limitedin puolesta. Saamme näiltä kolmansilta osapuolilta takuut, jotka varmistavat, että ne käsittelevät tietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, säilyttävät tietosi suojattuina eivätkä käytä niitä omiin tarkoituksiinsa. 

Voimme myös luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi Maltan ammattisalaisuudesta annetun lain ja Maltan rikoslain 257 pykälän sallimissa ja/tai edellyttämissä rajoissa.

Jos riitautat tililtäsi perittyjä maksuja tai tappioita, meidän on luovutettava Tunne asiakkaasi –tietosi sekä pankkitili-, käyttö- ja pelitilitietosi pankillesi riidan ratkaisemiseksi.

Myös asiaankuuluvilla viranomaisilla, Gammix Limitedin työntekijöillä, erityisesti asiakastukityöntekijöillä ja muilla keskeisillä työntekijöillä on oltava pääsy henkilötietoihisi, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä ja tarjota sinulle apua ja palvelua.

Tiedonsiirrot

Siirrämme tietojasi vain Euroopan unioniin tai maihin, joiden Euroopan komission on katsonut tarjoavan riittävän tasoisen suojan henkilötiedoille.

Siirrämme tietoja Yhdysvalloista käsin toimiville palveluntarjoajille vain, jos ne ovat mukana yksityisyydensuojassa (Privacy Shield), joka edellyttää, että ne tarjoavat samanlaisen suojan Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä vaihdettaville tiedoille.

Markkinointi

Haluamme lähettää sinulle tietoa palveluistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos olet suostunut ottamaan vastaan markkinointiviestintää, voit kieltäytyä siitä milloin tahansa. Voit kieltää markkinointiviestinnän seuraavilla tavoilla:

1. Lähetä viesti soitteeseen support@scatters.com ja kerro, että haluat kieltää markkinoinnin.

2. Klikkaa kieltokohtaa omassa profiilissasi.

3. Klikkaa “Peruuta tilaus” missä tahansa vastaanottamassasi markkinointiviestissä.

Turvallisuus

Varmistamme, että tietosi ovat turvassa.  Käytämme toimenpiteitä ja menetelmiä estääksemme luvattoman pääsyn tietoihisi tai niiden paljastumisen. Samoin pyrimme pitämään kaiken meille lähettämäsi tiedon luottamuksellisena.

Tämä sivusto käyttää Secure Sockets Layer (SSL) -tekniikkaa varmistaakseen henkilötietojesi turvallisen siirron. Sivustomme tilarivillä selainikkunan vasemmassa yläkulmassa näet riippulukkosymbolin.  Lisäksi URL-osoite alkaa https://, mikä tarkoittaa suojattua verkkosivua. SSL käyttää salausta kahden kohteen, kuten tietokoneesi ja yhdistävän palvelimen välillä.

Rajoitamme lisäksi pääsyn henkilötietoihisi vain niille työntekijöille, edustajille, toimittajille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on siihen liiketoimintaan perustuva tarve. He käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietojasi vain ohjeidemme mukaan ja ovat velvoitettuja luottamuksellisuuteen.

Noudatamme menettelyjä mahdollisten henkilötietorikkeiden käsittelemiseksi ja ilmoitamme sinulle ja asiaankuuluvalle sääntelyviranomaiselle rikkomuksesta silloin, kun laki meidät siihen velvoittaa.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeellista siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.

Kaikkia tietoja pidetään yllä niin kauan kuin olet sopimussuhteessa kanssamme. Kun suhde päättyy, seuraavat tiedot säilytetään seuraavalla tavalla:

 

Tiedon tyyppi

Säilytysaika

Säilyttämisen perusteet

Henkilötiedot, yhteystiedot, tekniset tiedot, käyttötiedot, pelitilitiedot, Tunne asiakkaasi –tiedot, julkisten lähteiden tiedot, oma-aloitteinen porttikielto –tiedot ja taloudelliset tiedot

Viisi vuotta

Lakisääteinen velvoite

Henkilötietoja voidaan säilyttää pidempään, jos niitä tarvitaan lailliseen tutkimukseen tai oikeudenkäynteihin tai jos on perusteltua pelaajan pelaamistoimien perusteella epäillä, että hän on ollut mukana rikollisessa toiminnassa.

Oma-aloitteisen porttikiellon alaisia pelaajia koskeva viiden vuoden säilytysaika alkaa porttikiellon päättymisestä.

Yhteystiedot

Viisi vuotta

Laillinen intressi, joka liittyy oikeudellisten vaatimusten, riitojen ja oikeudellisten tutkimusten vahvistamiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen

Pelitilitiedot

Yhdeksän vuotta

Tuloverolakien meille asettamien velvoitteiden noudattaminen

Tiedot pelaajien toiminnoista liittyen ongelmapelaamiseen

Kaksi vuotta ellei enempää vaadita muiden velvoitteiden/säilytysaikojen vuoksi

Pelilakien noudattaminen

 

Oikeudet & rekisteröidyt pyynnöt

Oikeus läpinäkyvään tietoon – Sinulla on oikeus saada selkeää tietoa kaikesta sinua koskevasta henkilökohtaisesta tiedosta, jota käsittelemme. Tällaista tietoa annetaan sinulle tässä yksityisyyskäytännössä.

Oikeus saada tietoja – Sinulla on oikeus pyytää meiltä vahvistus, käsittelemmekö henkilökohtaisia tietojasi, ja jos käsittelemme, oikeus saada pääsy näihin henkilökohtaisiin tietoihin.

Jättääksesi pyynnön ota yhteyttä tietojenkäsittelyvastaavaamme/tietosuojavastaavaamme yllä olevien yhteystietojen mukaan. Jos haluat vain jonkin tietyn kategorian tietoja, ilmoita tiedon se, esimerkiksi “henkilötiedot” tai “yhteystiedot”.

Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan kaikki sinua koskevat virheelliset tiedot välittömästi.

Voit muuttaa tietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Profiilisi kautta: Pelitilitiedot-sivulla;
  • Sähköpostitse: dpo@gammix.com

Huomaathan, että et voi muuttaa käyttäjänimeäsi.

Oikeus poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kaikki sellaiset sinua koskevat tiedot, joiden käsittely on perustunut suostumukseesi ja/tai joiden käsittely ei enää ole laillista.

Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan käsittelyä, jos: käsittely on lain vastaista; kiistät tietojen oikeellisuuden;  rekisterinpitäjä ei enää vaadi tietoja, mutta sinä vaadit meitä säilyttämään ne laillisen vaatimuksen laatimiseksi, täytäntöön panemiseksi tai puolustamiseksi; tai olet aiemmin vastustanut käsittelyä. Kun tietoja on rajoitettu, emme voi käsitellä niitä muulla tavoin kuin tallentamalla, paitsi: jos meillä on suostumuksesi; tai jos sitä vaaditaan laillisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen; tai jos se tapahtuu muiden henkilöiden oikeuksien suojaamiseksi; tai jos se johtuu tärkeistä yleisen edun mukaisista syistä.

Huomaa, että tämä ei koske tietoja, joihin viittaamme tai joita saamme.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus saada meiltä henkilötietojasi, jotka olet antanut meille ja välittää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle meidän estämättä sitä. Tätä oikeutta sovelletaan silloin, kun tietoja käsitellään suostumuksellasi tai sopimuksen täytäntöönpanoa varten, ja kun käsittely suoritetaan automatisoidulla tavalla.

Oikeus vastustaa – Sinulla on oikeus vastustaa itseäsi koskevien tietojen käsittelyä silloin, kun käsittely perustuu: meidän laillisiin intresseihimme; tai yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseen/julkisen vallan käyttämiseen; tai suoramarkkinointiin (mukaan lukien profiloinnin); tai käsittelyyn tieteellistä/historiallista tutkimusta ja tilastoja varten. 

Sinulla on myös oikeus vastustaa profilointia, joka perustuu laillisiin intresseihimme tai yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseen/viranomaisen vallankäyttöön.

Sinulla on myös oikeus vastustaa automatisoitua päätöksentekoa, mukaan lukien profilointi, ja siksi sinusta ei saa tehdä päätöksiä yksinomaan automatisoituun käsittelyyn perustuen, mukaan lukien profilointi, joka tuottaa oikeusvaikutuksia tai vaikuttaa sinuun merkittävästi.

Mitä tarvitsemme sinulta

Kun saamme sinulta yllä olevien oikeuksien mukaisen pyynnön, saatamme tarvita sinulta tiettyjä tietoja varmentaaksemme henkilöllisyytesi ja oikeutesi henkilökohtaisiin tietoihisi (tai muun oikeutesi). Tämä on turvallisuustoimenpide, jolla varmistamme, että henkilökohtaisia tietojasi ei luovuteta kenellekään, jolla ei ole niihin oikeuksia.

Tietojesi pitäminen ajan tasalla

Meillä on velvollisuus pitää tietosi ajan tasalla, ja siksi sinulta saatetaan tiedustella tietojen muutoksia aika ajoin. Voit auttaa meitä tässä prosessissa ilmoittamalla muutoksista meille, kun sellaisia tapahtuu. Sinulla on oikeus pyytää meitä muokkaamaan tietojasi, jos todennat, että hallussamme olevat tiedot ovat virheellisiä tai vanhentuneita. 

Olenko velvollinen toimittamaan teille henkilökohtaisia tietojani?

Tarvitsemme tietojasi hyväksyäksemme ja hoitaaksemme sopimussuhdetta kanssasi ja täyttääksemme sopimukselliset ja lailliset velvoitteemme. Ellet halua antaa meille näitä ​​tietoja, emme ehkä pysty hoitamaan liikesuhdetta kanssasi ja täyttämään välillämme sovellettavien sääntöjen ja ehtojen velvoitteita.  Rahanpesun vastaiset velvoitteemme edellyttävät, että tarkistamme henkilöllisyytesi tietyin väliajoin, esimerkiksi passin avulla, ja että rekisteröimme henkilötietosi. Jotta voimme noudattaa tätä lakisääteistä velvoitetta, pyydämme sinua toimittamaan meille tarvittavat tiedot ja asiakirjat ja ilmoittamaan meille viipymättä kaikista liikesuhteen aikana mahdollisesti ilmenevistä muutoksista. Jos et toimita meille näitä ​​tietoja, emme ehkä voi aloittaa tai jatkaa liikesuhdettamme ja täyttää välillämme sovellettavien sääntöjen ja ehtojen mukaisia ​​velvoitteita, koska rikkoisimme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisia velvoitteitamme.

Viittaamme sääntöihin ja ehtoihin, joissa olet sitoutunut antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien asiakirjat, ja ilmoittamaan näitä tietoja koskevista muutoksista. Näin ollen henkilötietojen toimittaminen on sopimusehto.  

Sinulla ei ole koskaan velvollisuutta toimittaa meille tietoja, joita pyydämme suostumuksesi perusteella.

Tietojen käsittely suostumuksella

Edellä korostettujen tietojen käsittely markkinointitarkoituksia lukuun ottamatta ei vaadi suostumustasi, koska se nojaa muuhun oikeusperustaan.

Saatamme kuitenkin pyytää saada käsitellä muita henkilökohtaisia tietoja suostumuksesi perusteella. Sinun ei ole pakko antaa meille suostumustasi. Kun olet antanut meille suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn tiettyyn yksilöityyn tarkoitukseen, käsittely muuttuu lailliseksi tämän suostumuksen perusteella. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruminen ei vaikuta sitä ennen tapahtuneeseen tietojen käsittelyyn.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa osoitteella dpo@gammix.com

Suostumuksen peruuttamisen yhteydessä voimme päättää, että meillä on jokin muu oikeudellinen perusta, jonka avulla voimme käsitellä tietojasi. Ilmoitamme siitä sinulle.

Linkitetyn verkkosivuston ja mainostajien tietosuojakäytännöt

Gammix Limited. Sivusto voi sisältää viite- ja linkitettyjä kolmansien osapuolien verkkosivustoja ja mainostajia. Emme ole vastuussa tällaisten sivustojen ykistyisyyskäytännöistä tai sisällöstä. Klikkaamalla kyseisiä linkkejä voit päätyä mainituille sivustoille, jotka eivät ole Gammix Limitedin hallinnoimia. Tällöin sinun on  noudatettava kyseisien kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten nämä sivustot käyttävät tietojasi, tutustu niiden käytäntöihin ja ota yhteyttä suoraan niiden hallinnoijiin.

Kyselyt & kilpailut

Aika ajoin keräämme tietoja kyselyjen avulla tai sivustolla järjestämiemme kilpailujen kautta. Näihin kyselyihin ja/tai kilpailuihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja kaikki tieto annetaan suostumuksesi perusteella. Voit itse päättää, osallistutko vai et ja luovutatko siten tietojasi. Se, että et osallistu kyselyihin ja kilpailuihin, ei aiheuta sinulle mitään haittaa. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.

Kun suostut osallistumaan kyselyyn, suostut antamaan meille pyytämämme tiedot. Kyselyistä saatuja tietoja käytetään ainoastaan asiakastyytyväisyyden parantamiseen sivustolla.

Yksityisyyskäytännön muutokset

Tämä käytäntö päivitettiin 04.07.2019.

Pidätämme oikeuden muuttaa yksityisyyskäytäntöämme milloin tahansa päivittämistarvetta ilmenee. Kaikki muutokset tulevat voimaan sinä päivänä, jona julkaisemme ne.

Kaikki myöhemmät muutokset listataan tällä sivulla, joten se kannattaa tarkistaa silloin tällöin.

Ota yhteyttä meihin

Jos olet tyytymätön tapaan, jolla olemme käsitelleet tietojasi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme.

Sähköposti: dpo@gammix.com

Voit myös jättää valituksen tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimistoon tai muulle vakinaisen asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen paikkakunnan valvontaviranomaiselle, ja sinulla on oikeus hakea tehokkaita oikeussuojakeinoja tuomioistuimissa.

Gammix Limited.